Виробниче навчання здобувачів освіти з професії «Кухар»

Кухар – творець чудового, смачного, привабливого. 

Навчальне відділення ДНЗ «Сумський центр ПТО ДСЗ» в с.Хоружівка має сучасну кухню-майстерню, обладнання виробничого рівня та дегустаційний зал. Під керівництвом майстра виробничого навчання Олени Статівка-Бабченко здобувачі освіти з професії «Кухар» засвоїли теоретичні знання, набули вміння та навички, опанували сучасні технологічні процеси приготування перших страв, смачних та корисних страви з риби та м’яса, сиру. Україна здавна славиться своєю національною кухнею, яка створювалася протягом сторіч, вона багата на традиції, вирізняється розмаїттям страв. Здобувачі освіти відзначилися волонтерською діяльністю. Готували гарячі обіди для наших воїнів. Сумлінним навчання, наполегливою працєю, волонтерській діяльністю наближаємо перемогу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *